Dýňová polévka je úžasným jídlem, díky kterému harmonizujete svůj střed (to jest žaludek, slezinu, slinivku, střeva), doplníte krev a šťávy.
Je vhodná pro všechny bez výjimky. Děti, které nejsou krmeny konvenční stravou, ji milují.
Chilli, zázvor, řapíkatý celer při různých oslabeních vynecháváme. Tyto ingredience mohou v těhotenství i vyvolat předčasně děložní kontrakce.

Recepis: Půl dýně hokkaido Půl velké cibule Česnek 2-3 stroužky Zázvor..hodně zázvoru:)
Mrkev Celer menší bulva Řapíkatý celer (lze vynechat) Chilli (u dětí a v případě horkosti vynechat) Garam masala Kurkuma Černucha Bobkový list Pepř a sůl
Lžíce rostlinného oleje
Cibuli, česnek, zázvor lehce osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme na kousky nakrájenou dýni, mrkev, celer, po chvilce zalejeme horkou vodu, dochutíme kořením dle libosti a necháme vařit do změknutí zeleniny.
Poté rozmixujeme (bobkový list vyndat) a posypat opraženými semínky s goji....to jest žrádlo :o)
ความคิดเห็น