top of page

Zpět ke svému tělu po porodu.

Aktualizováno: 15. 2. 2023





Touto cestou zvu všechny ženy na 4. dílný cyklus “Zpět ke svému tělu po porodu”, pro který jsem se rozhodla na základě svých prožitků a zkušenosti z dob než jsem otěhotněla (snažila jsem se 5 let - to je další téma:)), z doby těhotenství aj ty poporodní. Vždy mě bavilo objevovat možnosti svého těla a stále mě baví, jsem neustále fascinována, co vše je možné i nemožné.🙂 V těhotenství jsem cvičila téměř až do konce porodu......zda to bylo správně nebo ne, těžko říct (názory byly různé, já jsem šla po endorfinech a intuici), nakonec jsme porodili akutním císařem, bylo to dlouhé / pro mě), bolestivé i přesto, že jsem se moc snažila, aby to tak nebylo. Ale bylo mi řečeno, že dítě vždy ví jakou cestou se má narodit, aby mu to pomohlo v jeho životní cestě, kterou potřebuje pochopit a uchopit , aby se stal člověkem, kterým chce on sám. Jestli k tomu dojde, je už na něm, já se mu jen pokusím dát cestu, takovou jakou bych si přála já, je občas těžké zlomit svoje výchovné vzorce..:) Důležité ale je si uvědomit, že vždy co děláte je správně a kdykoli to můžete změnit..


Místo: Wolf Fitness, Jiráskova 597, Mnichovo Hradiště (15 min z Mladé Boleslavi), parkování možné zdarma přímo v Jiráskově ulici


Datum: 4.3., 25.3, 15.4., 6.5. 2023


Čas: vždy v sobotu od 14 - 16:00 (máme jen dvě hoďky :/, ale drobečci to ocení:). Nám to nebude stačit...věřte mi:).


Určeno pro:

Primárně:):

pro ženy po porodu. Maminky čerstvé, ale i ty co mají větší děti a dosavad na sebe nenašly čas.


Ale i:

pro ženy, které si přejí prožít zdravé těhotenství,

pro ženy i muže po delší hospitalizaci, nebo jen ty co dlouho nic nedělaly a chtějí opět začít,

příprava pro sportovní výkony a pro ty co chtějí dlouho vést aktivní život,

pro všechny ty, co chtějí být vědomé ve svém vlastním těle.


Tzn. že i muži jsou vítáni.:) Věřím, že každý dostane to, pro co si přijde. Osobní konzultace jsou možné po workshopu (je potřeba si místo i téma zamluvit při registraci, abych věděla kolik času si na vás vyhradit). Lze popřípadě využít i neděli dopoledne, vše záleží na domluvě. Cena dohodou. Mám na vás vyhrazeno max 2 -3 hodiny. Samozřejmě lze konzultaci domluvit i na místě, ale zde není zárukou, že bude místo.....vše se odvíjí od situace a vás bytostí, které dorazí....Diskutovat lze společně po workshopu, kde bych si ale přála věnovat co nejvíce času cvičení, lze dále diskutovat, jen je potřeba zaplatit pronájem sálu...Věřím, že nám bude společně fajn a pokusíme se probrat vše, co vás bude zajímat, či tížit.



Témata:

1. Díl: Diastáza. Bránice. Dech. Péče o jizvu. Pánevní dno.

2. Díl: Aktivní brániční dech. Aktivace tělesného jádra.

3. Díl: Harmonizace zad a páteře. Uvolnění od bolesti.

4. Díl: Správné držení těla. Aktivace plosek nohou. Návrat tělesné síly. Inspirace pro domácí trénink.


1. Díl

Vyšetření diastázy. Probuzení bránice k životu. Správná aktivita a zapojení pánevního dna. Péče o jizvu.


Bránice jako sval, díky kterému dýcháme, je téma na celý den. Pánevní dno je téma na celý týden a ještě to bude málo. Jsou to místa (svaly), kam se nám ukládají naše emoce a proto jsou věčně stažená, tak jako my.....a nefungují tak jak by měly. Naučím vás zvědomit si vaše místa v těle, které máte, které potřebujete, a s kterými je potřeba občas i komunikovat....jako s celým našim tělem. Nebudu vás nutit, dělat to co pro vás bude nepřirozené nebo budete cítit, že je to na hlavu. Vše bude jen o vás....ne o mě. Kdykoli můžete odejít nebo to zkusit vykomunikovat.....Dělejte vždy jen to, co je vám příjemné. To co není nebo nebude je jen o komunikaci sám/sama se sebou a určení si svých hranic, vždy to řídíte jen vy. Nikdy nevíte, co se může otevřít.


Budťe tomu otevření....a neutíkejte před tím...To čemu utíkáme, se stejně někde objeví...protože je to něco, co potřebujeme pochopit, aby se nam žilo lip.


V 1. díle budeme mít co dělat, abychom vše stihli....ale kdyžtak doženeme v dalším díle, proto ho máme...:) Těším se na vás a vaše příběhy.


2. Díl

Aktivní brániční dech. Dechová cvičení vleže. Dechová cvičení vsedě. Dechová cvičení ve stoji.


3. Díl

Tenisákovaná – uvolňující masážní cvičení. Cviky harmonizující páteř. Úlevové a uvolňující pozice. Ramena, šíje, trapézové svaly.


4. Díl

Sestava na posílení středu, hledání rovnováhy, balanční pozice, hledání rovnováhy mezi oslabenými a zatuhlými svalovými partiemi. Propojení všeho dohromady. Sestava pro domácí cvičení.


Spoustu věcí, které se zde naučíte, můžete aplikovat pravidelně do svého života, nebo jinak, když aplikujete do svého života, bude se vám lehčeji žít a fungovat. Jen je potřeba si najít prostor pro sebe a neházet se neustále na druhou kolej. Své tělo, svoji duši. I vy potřebujete opečovávat. Dopřejte si to. Protože, když rozkvetete vy, rozkvete i vše kolem vás.🙂


Cena za jeden blok 690,-

Celkem za 4 bloky 2390,-

Maminkám samoživitelkám poskytujeme slevu, cena za jednotlivý díl 490,- Kč a za celou sérii 1690,-.

Kapacita 15 osob

Rezervace nutná!

Rezervace nebo více info na telefonních číslech

+420 777 765 775 Eliška

+420 724 062 040 Katka nebo na mailu katkakyptova@gmail.com .

Vaše rezervace je potvrzena až po obdržení platby na účet 237294908/0600 nebo hotově na baru ve Wolf fitness.

(Jako variabilní symbol prosím použijte své telefonní číslo, abychom vás v případě potřeby mohli kontaktovat.)

Storno podmínky.

Storno účasti 3 – 0 dní před začátkem kurzu je ve výši 100% ceny. Výměna osob je možná kdykoli.


Hlídání dětí.

V případě potřeby zajištěno. Přála bych si ale, abyste si svůj čas přišly užít a odpočinout si a ne být v napětí či ve stresu, když uslyšíte své dítě z vedlejšího sálu plakat. Z vlastní zkušenosti vím, že občas není možné své dítě odložit, ale i takovým maminkám chceme umožnit se dozvědět, jak se svým tělem pracovat, aby se cítily dobře. Jen to vezměte na vědomí, že vaše odchody za vaší ratolestí neruší jen vás ale i ostatní. Ale budeme nato všechny připraveny a budeme to respektovat. Moje maminka je vám jako chůva s velkou praxí s dětmi k dispozici. Služba hlídání dětí bude zpoplatněna 100kč/hod, tak to berte prosím na vědomí. Včasná domluva je důležitá.


Těším se na všechny ženy, pro které se budu moci stát průvodkyní, být vědomé ve svém vlastním těle. Je to někdy těžká, ale zároveň obohacující a léčivá cesta.❤️


S úctou a respektem k vám


Katka a Theo


Rezervuj si své místo nyní. Piš na katkakyptova@gmail.com nebo volej na toto číslo

+420 777 765 775, které patří Elišce.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page